Savjeti nutricioniste

Vodeći preparati na bazi tradicionalne kineske medicine i prehrana.

Ja sam nutricionistica Ksenija Sušac i odgovaram na sva vaša pitanja kako kombinirati prehranu sa prirodnim preparatima na bazi TKM. Konsultacije i usklađivanje preporuka i prehrane i tokom korištenja preparata.  

Nazovite me na mob:

098/ 820 561
Prisustvujte  radionicama i edukacijama o kineskoj tradicionalnoj medicini i nutricionizmu i saznajte:

- koje preparate koristiti,

- u koje vrijeme piti,

- što jesti i kada,

- teorija pet elemenata.

Nazovite me na mob:

098/ 820 561
Ljutnja:
Oslabljuje vam jetru.

Tuga:
Oslabljuje vam pluća.

Briga:
Oslabljuje vam trbuh

Stres:
Oslabljuje vam srce i mozak.

Strah:
Oslabljuje vam bubregeUSKLADITE PREHRANU SA STANJEM ORGANIZMA


Iskustva u zaštiti zdravlja sa vodećim kineskim proizvodima.


Ovo je samo djelić svjedočanstava. Ja i moja obitelj već 10 godina koristimo ove pripravke i od srca vam ih preporučamo.  Nazovite me kako bi dobili najbolju preporuku za korištenje pripravaka te preporuku prehrane.

Alergija

Suzana,  40 g. Zagreb
Imala sam probleme sa alergijama. Najviše me smetala ambrozija. Koristila kalcij, kordiceps i cink. Ovo proljeće se osjećam kao da nikad do sada nisam imala nikakvih problema sa alergijama.

Herpes
Umirovljenik,
Svakoga mjeseca po dva puta problemi sa herpesom u nosu.  Nakon korištenja kordicepsa već par mjeseci ni traga herpesu.
 

Koža i fleke
Vesna, 30 godine
Veliki problemi sa prištevima po licu. Sa sjue bao aparatom vršen je lifting lica (čisto maslinovo ulje) 15 do 20 minuta.  Već nakon prvog tretmana nastupilo je vidljivo poboljšanje.  Danas više nema problema sa prištevima.

Jelčena, 34 godine                                                                                                                                                    
Imala pigmentne pjege na licu prljavo sive boje. Koristila hitozan i pjege su potpuno nestale.

Lidija,35 godina      
Problem izraženih pigmentnih mrlja na predjelu oko očiju i brade. Svi preparati koje je od tada koristila nisu se pokazali učinkoviti. samo su isušili i nadražili kožu. Upotrebom Tianshi proizvoda izvana i oralno (hitozan, kapsule ljepote). Za nepuna 3 mjeseca  riješila je problemi vidno poboljšala stanje kože.
 
Dubravka, 42 godine
Koža je bila suha, umorna i već opuštena. Nakon 10 tretmana Sjue Bao aparata sa nefritom koža se vidno podmladila kao da je rađen lifting (kirurški).   "Prije nisam mogla niti zamisliti da izađem bez pudera i šminke, a ujutro se nisam volila niti pogledati u ogledalo. Sada mi je koža svježa i podmlađena da uopće puder ne koristim. Koristim i dalje kapsule ljepote i povremeno ponavljam tretmane nefritom, za održavanje postojećeg stanja. nakon uspješnog tretmana na licu, tretirala sam i kožu tijela. Najviše sam primijetila uspjeh na grudima ".
 
Nada, 44 g. Zagreb
Pet godina pokušavala sam riješiti problem sa kožom samo na određenom dijelu tijela , probala sam zaista sve od klasične medicine, promijenila prehranu, tretirala to područje sa svim što mi je preporučeno  ali  uspjeh je bio samo privremen odnosno kratkotrajan. Prije godinu dana potrošila sam jednu kutiju kalcija i jednu kutiju hitozana. Moja koža je potpuno čista kao da se tu nikada ništa nije događalo, a ja se neizmjerno zahvaljujem Tiensu.
 
Neda, 44 godine
Na licu imam jako izražene crvene mrlje. Do sada mi nisu pomogle kreme na bazi kortikosteroidakoje su mi prepisivali. Trenutno bi ublažili stanje ali nakon prekida korištenja sve bi se vratilo.  nakon samo jednog tretmana Tianshi proizvoda (spirulina, vejkan i hitozan) izvana koža izgleda puno bolje. Posebno mi pomaže lagana masaža nefritom.
 
Silvana, 49 godina
Oduševljena sam lifting efektom preparata Tianshi izvana, a naročito rezultatima postignutim aparatom Sjue Bao. radila sam kombinaciju akumpresure i masažu nefritom. U samo jednom tretmanu koža se vidno podmladila. Jako sam zadovoljna rezultatima hitozan losiona na koži tijela. bedra su mi čvršća sa puno manje celulita.
 
Mononukleoza
Nikolina, 23 godine  (047 431648)
Nakon preležane mononukleoze kapsulama ljepote oporavljena jetra,
 
Psorijaza
Josip, umirovljenik (mob: 091 5297738
20 godina se pokušavao  riješiti psorijaze. Liječio se u Malom Lošinju, Naftalanu u Ivanić Gradu, ali je sve bilo uzalud. Nakon dva mjeseca uzimanja Tianshi pripravaka (antilipidni čaj, cink, hitozan, spirulina, kalcij) počeo je primjećivati opće poboljšanje organizma.  Počela se čistiti koža od psorijaze.

Dubravka, umirovljenica,
Bolovala godinama od psorijaze. Lječila se bezuspješno na sve moguće načine.  Nakon 10 mjeseci primjene Tiens preparata ima čistu kožu.

 
Ana, 53 godine
Bolujem od psorijaze. Koristim preparate Tianshi koji su mi jako pomogli. Istovremeno sam upotrebljavala masku od spiruline i kapsule vejkana izvana zbog jako izraženih kapilara. Stanje se popravilo, a upotrebom Sjue Bao vidno sam pomladila kožu lica, vrata i dekoltea.
 
Voda u koljenu
Krešimiri, 47 godina  (mob: 091 534 3844)
Voda u koljenu, hrskavica oštećena, bez refleksa u zglobovima.  Svake godine dva puta punktiranje koljena.  Masiranjem koljena aparatom za masažu(zonska akupunktura), ove godine prošao bez punktiranja vode i lakše hoda
 
Upala uha, dijete 8 mjeseci,,  Zagreb
Upala uha, visoka temperatura. Kordiceps 1/5 kapsule u čaj.  Nakon dva dana temperatura normalna, upala nestala.
  
Parkinsonova bolest
Mladen, 58 g.
Parkinsonova bolest, početak Alzheimera,  Prije upotrebe hodao uz pomoć invalidskog pomagala na kotačićima i otežano govorio.  Koristio: antilipidni čaj, dvostruku celulozu,hitozan, sleeping, kalcij s lecitinom. Nakon dva mjeseca korištenja preparata hodao samostalno dnevno šećući 1,5km i počeo razgovjetnije govoriti.  Nakon šest mjeseci svakodnevno ide u šetnju sa psom nekoliko puta dnevno.
 
Iskustvo kod multipleskleroze
Marijan,  Zagreb
Moj prijatelj već 12 godina boluje od multipleskleroze. Potrošio je skoro cijelo bogatstvo na razne preparate ali poboljšanje nije osjetio.  Prije nekog vremena preporučio samo mu Tianshi preparate.  Počeo je piti kalcij s lecitinom.  Nakon samo jedne kutije on je ponovo počeo sticati kontrolu nad lijevom nogom. Tako da je mogao i čarape navući na noge. Radost mu se povratila i nada da može poboljšati svoje stanje.
 
Iskustva kod osteoporoze
kalcij se pokazao najjačim preparatom upravo kod osteoporoze. Možete kod nas pogledati nalaze tri  gospođe iz Rijeke i vidjeti uspješnost primjene kalcija kod osteoporoze. I uvjeriti se u učinak.  
 
Zdenka, 74 g.  Zagreb (mob: 091 5297738)
Osteoporosis, cervikobrachiale sindrom. Uz mnoge fizikalne terapije stanje se samo povremeno poboljšavalo. Uz preparate Tiens kroz 6 mjeseci stanje se znatno popravilo. Koristila kalcij, cink, gai bao, antilipidni čaj, hitozan, kordiceps.
 
Ružica, 56 g.,  Zagreb
Osteoporoza i artritis.  Koristila klacij i antilipidni čaj. Vidno poboljšanje pokretljivosti svih kostiju.  Bolovi 90% manji.  Stisak šake gotovo normalan.
 
Iskustvo kod problema sa zglobovima
Jevgenije,  Zagreb
Kako sam se u mladosti bavio sportom, počeli su s vremenom problemi sa koljenima. Sve sam se teže kretao. Supruga mi je predložila da koristim kalcij.  U početku sam bio skeptičan.  Međutim kada sam počeo koristiti kalcij bolovi su nestali i ja se danas mogu kretati bez problema.  Čak se i osjećam 15 godina mlađi.
 
Behter
Miro, 50 g.,  Zagreb
Behter 15 godina. Godinama koristio voltaren-retard, forte, čepići, lumidol,mioflex… Nakon korištenja kalcija, cinka, kalcija s lecitinom, hitozan, mravac.  Nakon tri tjedna nestali bolovi osjeća se super.
 
Problemi kičme
Mila 40 g.  (tel: 047 431648)
Bar dva puta godišnje nepokretnost i terapije.  Koristila hitozan i kalcij.  Već druga godina bez problema sa kičmom.
 
 Upala tetiva na ruci
Upala tetiva na ruci i jaki bol. Na hitnoj primila voltaren, nakon nekoliko sati bolovi ponovo počeli.  Primila 10 blokada, bolovi i dalje nesnosni.  Koristila kalcij, bkalcij s lecitinom, kordiceps. Nakon dva dana korištenja preparata bolovi nestali.
 
 
Problem sa tlakom
Marija, 60 g. Zagreb
Imala sam problema sa povišenom masnoćom, visoki tlak, probleme sa želucem (moram jesti jako laganu hranu - lešo). Uzimala sam antilipidni čaj u vremenu od 160 dana . Osjećam se izvrsno, imam redovitu stolicu, a tlak mi je potpuno normalan.
 
Miroslav,54 g., Zagreb
Povišeni krvni tlak, problemi sa bubrezima i mjehurom.  Koristio antilipidni čaj, kordiceps, cink, kalcij.  Tlak je u granicama normale. Problemi sa bubrezima i upalom mjehura nestali čak je i problem pražnjenja stolice bitno poboljšan.

Trn u peti
Anton 58 g., Zagreb
Trn u peti.  Koristio gai bao. Nakon tri tjedna potpuno prestali bolovi i nestao trn u peti.
 
Neplodnost, (047 431648)
Prije nego su krenuli sa korištenjem sintetičkih preparata , bračni par odlučio krenuti sa Tiens preparatima.  Uspješno riješen problem dugogodišnjih pokušaja da dobiju dijete. Korišteni Kordiceps i cink.

.

Relaksacija, opuštanje, harmonizacija novim nadmadracom sa negativnim ionima


Davor, Zagreb
Na kupnju  Tiensovog madraca zdravlja me je ponukao moj način života, obzirom da se uz svoj redovni posao intenzivno  bavim iscjeliteljskom djelatnosti i radiestezijskim ispitivanjima. Takav način života i rada uz  gotovo dvadesetsatno radno vrijeme nužno znači i ogroman utrošak energije te zamor.  Jedan od načina da tome doskočim su određeni Tiensovi pripravci u stalnoj upotrebi, multifunkcionalni Tiensov jastuk i Tiensov madrac zdravlja.
Na kupnju sam se odlučio zbog toga što sam imao i dalje imam izuzetno pozitivno iskustvo s Tiensovim jastukom sličnog osnovnog sastava,  koji sam kupio nakon silnih uvjeravanja gospođe i gospodina Otrokara. Zapravo  sam se odlučio na kupnju tek kad su mi posudili jedan svoj za probu, jer me je odbijalo šuškanje i neudobnost punjenja. Nakon nekoliko dana korištenja sam spoznao koliko sam bio u krivu, jer sam se počeo buditi odmoran i svjež, bez obzira na dužinu vremena spavanja i od tada mi se nijednom nije ukočio vrat, što je dotada bila redovita pojava.  Nakon što sam dobio informacije i prospekte nadmadraca, proveo sam radiestezijsko ispitivanje utjecaja proizvoda na sebe, suprugu i sina te ne dvojeći  ni trenutka više kupio najprije jedan, a odmah potom i drugi.
Čim sam donio prvi doma raširio sam ga u dnevnom boravku na trosjed te u poluležećem stavu počeo raditi  dogovorene bioenergetske tretmane. Nakon nepunih pet minuta osjetio sam intenzivnu navalu vrućine u nogama, što me je u prvi mah zasmetalo, jer sam se počeo pitati kako ću uopće spavati na njemu ako to bude tako intenzivno, a k tome nisam baš ljubitelj vrućine zato što mi je zbog pojačanog protoka energije gotovo uvijek vruće. No taj se intenzitet postupno smanjivao dok nije došao do razine ugode tako da sam jedva čekao da krenem na spavanje pa da vidim što će biti.
Oko ponoći sam se povukao na spavanje, nakon što sam pojeo kasnu večeru koja je bila pun tanjur graha preostalog nakon spremanja ostatka zamrzivač. Logična posljedica takvog suludog čina bi trebala biti loše spavanje, probavni problemi i nepodnošljiv smrad u sobi ujutro, međutim nije bilo tako. Spavao sam kao beba, a kad sam se probudio (čak petnaest minuta prije budilice, dakle u 5 15) nisam bio nadut i umoran od probavljanja teške hrane, već svjež i odmoran. U sobi nije bilo traga smradu, već se osjećala ugodna svježina. Drugi dan je opet bilo ugodno spavanje uz lagano buđenje. Treći dan sam se probudio usred noći s osjećajem lebdenja, imao sam dojam da levitiram iznad kreveta, što zapravo nisam siguran da li je tako i stvarno bilo. Jako čudno, ali ugodno iskustvo.
Dalje mogu samo reći da kao i za sve novo u životu pozornost na detalje kvalitativne promjene Vam je prisutna prvih nekoliko dana, poslije se tijelo navikne na promjenu, a čovjek to počinje shvaćati kao normalno. Dakle spavanje je i dalje ugodno, buđenje lagano, bez osjećaja umora , u sobi se uvijek osjeća ugodna svježina, samo sad sam se već na to naviknuo pa ni ne obraćam pozornost na to.
Sinovi prvi dojmovi su bili izrečeni u rečenici: "Ovaj nadmadrac je čudo, mogu učiti ležeći, a da ne zaspem s knjigom i ne gubim koncentraciju!"
Lijep pozdrav svima uz želju da smognete odlučnosti za promjenu nabolje, te da Vam financijske mogućnosti dozvole kupnju Tiensovog madraca zdravlja!

Ines,  Zagreb
Spavam mirno bez ikakvih problema, s lijepim snovima.  Spavam kraće a osjećam kao da sam se odmarala u nekom SPA centru- skroz relaksirano i nakon toga puna energije za rad. Ujutro kad se probudite imate osjećaj kao da imate leptiriće u trbuhu (a kad ste to zadnji put osjetili J).   Podočnjaci su se vidno smanjili. Cirkulacija je fantastična, moj suprug kaže da je uvijek prije ujutro imao hladne noge a sad su tople. Nema jutarnjeg lošeg raspoloženja. Osjećat ćete lagane trnce kroz one djelove na kojima je protok energije od prije bio slabiji. Hrkanje noću se drastično smanjuje.

Marijan, Tuhelj
Čim  sam čuo o mogućnostima Tiens Madraca zdravlja, odmah sam se upitao:Da li  je to rješenje za moje hladne noge ?. Svjestan sam činjenice da ovaj problem imam više godina.  Pomalo sam  se pomirio sa tim  da će me to pratiti čitav život. No, kada sam prvi puta legao na madrac, osjetio sam navalu energije u obliku ugodnih trnci te i  pojačanu  cirkulaciju. Noge,a posebno stopala ,su mi  ubrzo postale toplije, a i utrnulost na prstima je značajno umanjena.. I poslije ugodnog sna budim  se izuzetno odmoran i pun pozitivne energije.
Vjerujem da  ovaj madrac iscjeljuje čitav organizam, ali  to je proces koji traje dulje vrijeme, pravi rezultati  tek trebaju doći.  
Za sada toliko.


Nada, Zagreb
Spavam na nadmadracu Tiens cetiri noci za redom i u nevjerici se budim svako jutro sve svjezija i svjezija. Prvu noc kad  sam spavala na nadmadracu probudila sam se u 3.15h u ugodi koju je zapravo nemoguce opisati. Osjetila sam u tijelu jako lijepu i laganu vibraciju koja me je istinski cinila sretnom. Uzivala sam u toj finoj energiji i ponovo zaspala. Drugu noc sam jedva cekala da idem spavati u iscekivanju da ce se ponovo nesto tako dogoditi no spavala sam do jutra ne pomaknuvsi se iz polozaja u kojem sam zaspala. Treca noć ponovo miran san i neobjasnjivo zadovoljstvo lagano budjenje sa radoscu uz prisustvo neke fine neobjasnjive energije. Cetvrta noc probudila sam se negdje oko 3h i ponovo dozivjela tu finu vibraciju u svakom dijelu tijela.Nisam zeljela zaspati jer je to nesto sa cime se jos nikad do sada nisam srela. Nakon iskustva od cetiri noci i cetiri dana osjecam se kao nova dnevno raspolozenje mi je savrseno.