Savjeti nutricioniste             

     

Preporuke i savjeti  nutricionistice na mob:

  • 091 165 9166
  • 098 820 561

Možete dogovriti i male radionice kako bi se detaljno upoznali sa TKM i preparatima

Prijavite se za radionicu

" Kineska tradicionalna medicina preparati i iskustva".

Termin radionice po dogovoru grupe.

Mjesto održavanja: "Natura", Ilica 219a, Zagreb

Ljutnja:
Oslabljuje vam jetru.

Tuga:
Oslabljuje vam pluća.

Briga:
Oslabljuje vam trbuh

Stres:
Oslabljuje vam srce i mozak.

Strah:
Oslabljuje vam bubrege.

TIENS          
                                                             
Proizvodi korporacije TIENS u potpunosti slijede načelo kineske tradicionalne medicine da svaki organizam ima dovoljno snage održati zdravlje.

Spoj tisućugodišnjeg iskustva i najmodernije biotehnologije temelj je svakog od ovih bioaktivnih dodataka prehrani. I zato su oni jedinstveni.

Transnacionalna korporacija TIENS osnovana je 1993. godine, a danas broji više od desetak podružnica širom svijeta. Uprava se nalazi u Pekingu, a proizvodni pogoni u gradu Tianjin-u na površini od 180 000 m2. Osnovni fondovi korporacije iznose 1.5 milijardi dolara.
 
Proizvodi posjeduju certifikat ISO 9002 i član je FDA grupacije (uprava za hranu i lijekove SAD) . Svi strojevi na kojima su preparati proizvedeni imaju certifikat ISO 9001. Proizvodi Tiens na prvi pogled imaju sličnosti sa tisućama nuđenih na tržištu , no za sada sa ponosom možemo konstatirati da korporacija Tiens nema konkurencije u svijetu .

Uz poslovne aktivnosti u više od 190 država i regija, TIENS ima podružnice ili poslovnice u 110 država i regija, a osnovala je i strateške veze s tvrtkama iz više od 20 država. Razvojem zdrave hrane, proizvoda za brigu o zdravlju, kozmetike i proizvoda za kućanstvo, grupacija Tiens nudi kvalitetan stil života koji omogućuje zdravlje, sreću, ljepotu i bogatstvo za više od 16 milijuna obitelji diljem svijeta.